Loading...
FAQ

Разполагаме с оригинално автосервизно оборудване за чип тунинг както и за диагностика на електронните модули в автомобилите. Диагностичните ни уреди са на дилърско ниво,което е неизменна част от всяка една софтуерна услуга!

VRPerformance е създадена през 2008г в Русе с предмет на дейност оптимизация на софтуера с цел повече мощност (Чип тунинг).Фирмата ни разполага с първия Дино стенд в Русе и с нашия опит от над 15 години ни прави една от най-старите фирми на пазара за Чип тунинг, с много старание, коректност и постоянство ние останахме една от добрите фирми за този вид услуги в България, нашите клиенти са от цялата страна и с всеки ден се убеждават, че не са сгрешили с поставянето на Чип тунинг в нашата фирма! Можете да се информирате подробно за работата ни като последвате нашата Фейсбук страница!!!

  • Опит от над 12 години в сферата на чип тунинг!
  • Ние работим само с оригинални и на дилърско ниво уреди!
  • Плащате само за свършена работа!
  • Разполагаме с Дино стенд с който може реално да видите постигнатите резултати!
  • Модерен и добре оборудван Автосервиз
  • Кратки срокове за изпълнение на поръчката (обикновенно 2-3 часа)
  • Включена безплатна Компютърна Диагностика
  • Квалифициран персонал

Чип Тунинг на автомобили със автоматични скоростни кутии се прави като това се взема в предвид и настройките се коригират така че да не се натоварва скоростната кутия,настройките за всеки автомобил са различни според вида и здравината на скоростната кутия.

Не,с нашия чип тунинг това не е задължително тей като ние прецизно настройваме горивната смес което не води до задръстване или проблеми с ДПФ или ФАП филтъра ви.

Условието е обаче той да е в добро здраве и да не е запушен,проблем е ако се постави чип тунинг на автомобил със задръстен ДПФ филтър

Когато чип тунинг-а е качествено направен той не е вреден за вашия двигател и няма причина той да се повреди!

Напоследък се появиха доста сайтове за тунинг но малко от тях са професионалисти,уверете се че съответната фирма разполага с необходимата база за извършването на тази услуга,тоест да има помещение или автосервиз,а не да ви направят тунинга при уредена среща на паркинг!

Уверете се че фирмата има реално лице за контакти,както и адрес!а не само един телефон или имейл,това ви дава сигурност че фирмата е сериозна,знае се на кого е и може да се свържете с него без проблем!

За да преминете към самия тунинг,съответната фирма трябва да разполага с необходимото качествено оборудване за диагностика,просто няма как да се направи добър тунинг на автомобил с проблем,затова е задължително да се направи диагностика на автомобила преди и след тунинга!

Уверете се че фирмата работи с качествена апаратура,това е необходимо за да може тунинга на автомобилът ви да премине без никакви проблеми!

Избягвайте сайтове с разнообразна друга дейност,като например,коли под наем, пътна помощ, монтаж на аларми, монтаж на автомобилни аудио системи и между услугите им чип тунинг…това обикновено са хора които си нямат на идея от двигатели и диагностика,да не говорим за чип тунинг…това не е вашата фирма за тунинг!